Başkan Soyer'den Deniz Yücel'e ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer geçtiğimiz kongrede yeniden il başkanı seçilen Deniz Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e ilçe belediye başkanları da eşlik etti. Ziyarette Torbalı, Menemen ve Kemalpaşa belediye başkanları yer almadı.

“ARTIK İZMİR’E HİZMET ZAMANI”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kongreyle beraber parti içi yarışın bittiğini belirterek: “Bugün belediye başkanlarımız bizi ziyaret etti. Geçtiğimiz kongreden sonra parti içi yarış bitti. Mazbatamızı alarak göreve başladık. Artık İzmir’e hizmet zamanı. Bugün yapılan ziyaret gerçekten çok anlamlı. Bundan sonra belediyelerimizle birlikte İzmir halkının hizmetindeyiz” dedi.

“CHP’YE YAKIŞANDA BİRLİĞİMİZDİR”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek: “Bugün yaptığımız ziyaret memnuniyet verici. Artık yepyeni bir dönem başlamış durumda. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımız. İzmir’e ve CHP’ye yakışanda bizim birliğimizdir. Ayrıca tüm il yönetim kurulumuza tebrik ediyorum” dedi