Bünyamin Demir: Karabağlar'ın en büyük sorunu muhatap bulmak

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir 31 Mart seçimlerinde AK Parti olarak Karabağlar'da seçimi kazanacaklarını söyledi. Karabağlar'ın İzmir'de hizmete en çok ihtiyaç duyan ilçe olduğunu dile getiren Demir, yerel yönetimin buna rağmen hiç bir faaliyette bulunmadığını ve belediyelerin kapıları ardında vatandaşlar tarafından ulaşılamaz bir yapıya dönüştüğünü iddia etti.

Karabağlıların sorunlarıyla baş başa bırakıldığının ve dertlerini aktarabilecekleri bir yetkili bulmakta bile zorlandıklarının altını çizen Demir, “Karabağlar'ın sorunları artık dağlara aşmış durumda. En acısı ise vatandaşın yaşadığı çaresizlik. Karşılarında yerel yönetimden bir muhatap bulamıyorlar. Mevcut belediye başkanını 5 senedir sokaklarda gören yok. Vatandaşın dertlerini dinleyip çözüm üreten yok. Vatandaş başkanı ne tanıyor ne de kendisine ulaşabiliyor. Yerel yönetimler yetkililerin kedilerini beldeyelerin kapıları arkasına sakladıkları memuriyet makamları değildir. Belediyeleri yönetenlerin vatandaşların arasında bulunması, sorunlarını dinlemesi ve onlara çözüm üretmesi gerekir. Ancak Karabağlar'da bırakın vatandaşların ayağına giden yöneticileri, vatandaşların tüm uğraşları sonucunda randevu alabileceği bile bir yönetici yok. Adeta Karabağlar'dan kendilerini soyutlamış ve izole etmiş bir yönetimle karşı karşıyayız” diye konuştu.

 

KARABAĞLAR'A İNANIYORUZ

 

AK Parti'nin Karabağlar'a herkesin tanıdığı ve tüm vatandaşların rahatça ulaşabileceği Bilal Doğan'ı aday gösterdiğini vurgulayan Demir, “Bilal Doğan yalnız Karabağlar'ın değil, tüm İzmirlilerin yakından tanıdığı ve yıllarını İzmir'e hizmete harcamış çok değerli bir isim. Bunu ise insan ayırmaksızın tüm vatandaşlara bire bir dokunarak başarmış bir isim. Herkesin ulaşabildiği ve sorunlarını aktarabildiği bir isim. Bu, biz Karabağlılar için çok büyük bir şans. Seçim çalışmalarında da tüm kesimlere dokunarak şimdiden sorunlarına çözüm üretmeye başladı. Elbette Karabağlar'ın sorunları güçlü bir ekip tarafından çözüm gerektiriyor. Bu ekip de Karabağlar teşkilatında bulunmakta. Ekibin başına geçen belediye başkan adayımız Bilal Doğan da hepimize büyük bir moral oldu. Biz hep diyoruz: Karabağlar'ın artık kaybedecek vakti yok. İnanıyoruz ki, Karabağlılar makam odalarında kendilerini izole edenlere değil, bizzat sokakları adım adım dolaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek bu sorunları kendilerine dert edinenlere teveccüh gösterecektir” ifadelerini kullandı.