CHP İzmir'de disiplin günü!

CHP İzmir İl Başkanlığında kurulan disiplin kurulu Eski Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i bugün ifadeye çağırdı.

 

Menemen’de Başkan Serdar Aksoy Eski Başkan Tahir Şahin'in seçim sürecindeki tavırlarından dolayı disipline sevk edilmesi gerektiğini ifade etmişti. Menemen CHP İlçe Başkanlığı da Eski Başkan Tahir Şahin’in dosyasını il disiplin kuruluna göndermişti. Eski Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’da seçim döneminde yaptığı açıklamalardan dolayı disipline sevk edilmişti.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri Binali Gül,  İrfan Can, Yaşar Erdoğdu’dan oluşan komisyon Eski Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı bugün il disiplin kuruluna çağırdı. Fakat Eski Başkan Hasan Karabağ ifade vermeye gelmedi.

Menemen’de yeni Başkan Serdar Aksoy ile sürekli gerilim yaşanyan Tahir Şahin ise ifadeye geldi. İl Başkanlığında ifade veren Tahir Şahin yaptığı açıklamada: ”Partimizin yıpratılmasını istemiyorum, o yüzden herhangi bir açıklama yapmamak en doğrusu olacaktır,  sohbet ettik diyelim” dedi.

Disiplin komisyonu ifadeler sonrasında bir rapor hazırlayacak.