CHP'den İzmir'de imza hareketi operasyonu!

CHP İzmir'de gerçekleşen İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Sedredil Coşkuner'i İl Başkan Yardımcılığı görevinden aldı.

CHP’de pasif göreve getirildiği konuşulan Sedredil Çoşkuner ile ilgili Karşıyaka Belediyesi’nden de bir hamle geldi. Başkan Cemil Tugay’ın yakın ekibinde yer alan Sedredil Çoşkuner’in odasını boşaltmasını istediği belirtti. Sedredil Çoşkuner’in Örnekköy Şantiyesi’ne gönderildiği öğrenildi.

KARŞIYAKA’DAKİ İMZA KRİZİ ETKİLİ OLDU

Sedredil Çoşkuner ile ilgili yaşanan bu gelişmelerin arkasında geçen günlerde Karşıyaka CHP’de yaşanan imza krizinin etkili olduğu belirtildi.

ÖRNEKKÖY ŞANTİYİSİNE GÖNDERDİLDİ

Karşıyaka CHP siyasetinin etkili isimlerinden Sedredil Çoşkuner ile ilgili alınan kararlar parti içerisinde büyük yankı uyandırdı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın başkanlık katında odası olan Sedredil Çoşkuner’in odası boşaltıldı. Belediye Binası’ndaki makam odası Örnekköy’e gönderildi. Sedredil Çoşkuner’in Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Acil Müdahale Ekibinin başındaki görevlerine devam ettiği öğrenildi.

İMZA KRİZİNİN ARKASINDAKİ İSİM OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Başkan Cemil Tugay’ın bu kararı vermesinde geçtiğimiz ay gerçekleşen Karşıyaka’daki CHP’deki imza krizinin etkili olduğu öğrenildi. CHP Karşıyaka’da gerçekleşen imza krizinin perde arkasında Sedredil Çoşkuner’in olduğu iddia edilmişti.

YERİNE GETİRİLEN İSİM İLÇE BAŞKANI YILDIRIM’A YAKIN

CHP’de gerçekleşen İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Sedredil Çoşkuner’in yerine  2. Bölge Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Sevim Köz getirildi. Sevim Köz ise CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a yakın isimlerden biri olarak biliniyor. Yapılan bu değişiklikle CHP’de yaşanan Karşıyaka krizinin dengelenmesinin amaçlandığı belirtildi.