CHP'li Özdemir'in sorgusundan ilk detaylar!

İzmir'de camilerden yapılan müzik yayını ile ilgili olarak gözaltına alınan CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in sorgusundan ilk detaylar belli oldu.

 

CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'e, 'Paylaşımını yaptığı çeşitli camilerdeki görüntülerin kısa sürede nasıl eline ulaştığı' sorusunun yöneltildiği öğrenildi. Ayrıca, Banu Özdemir'in cep telefonun da incelemeye alındığı, camilerde müzik yayınının yapıldığı sırada görüşme yapıp yapmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

BANU ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA

CHP'li Özdemir sosyal medya hesabından 'Dini değerlere herhangi bir saygısızlık yapma kastım bu zamana kadar olmadı, inancım gereği de bu zamanda sonra da olamaz' diyerek bir açıklama yaptı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Camiden müzik yayını yapılan anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, AKP'li sosyal medya hesaplarından hedef gösterilmesinin ardından dün gözaltına alındı. Özdemir, emniyette ifadesinin alınmasının ardından, bugün öğle saatlerinde 'Dini değerleri aşağılama' suçundan adliyeye sevk edildi.