EN FAZLA ETKİLENEN İLÇE KARABAĞLAR

Bünyamin Demir: İzmir'in tam ortasındaki Karabağlar'ı kaderine terk ettiler

Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bünyamin Demir, İzmir genelinde ve Karabağlar'da yaşanan trafik sorununa dikkat çekerek, özellikle sabah ve akşam saatlerinde kentin tam bir keşmekeşe döndüğünü vurguladı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi'nin projelerinin kentin tüm sorunlarını çözebilecek derinliğe sahip olduğunu belirten Demir, özellikle trafikle ilgili geliştirilen projelerin Karabağlar için büyük önem taşıdığını ifade etti. Karabağlar'ın en önemli alteri konumundaki Yeşillik Caddesi'nde her geçen gün trafik yoğunluğunun arttığının ve alternatifler yaratılmadığının da altını çizen Demir, ''İzmir adeta kaderine terk edilmiş durumda. Bundan da en fazla etkilenen ilçelerin başında Karabağlar geliyor. Karabağlar kentin tam merkezinde yer almasına rağmen adeta bir mahrumiyet bölgesi. Yapılan hiç bir yatırım bulunmamakta. Kentin merkezinde bulunmasından dolayı da trafik adeta bir keşmekeş. İnsanların işinden evine gidip gelmesi saatleri buluyor. Ana alter konumundaki Yeşillik Caddesi hala ilk açıldığı gün gibi. Acilen caddeye battı çıktılar yapılması gerektiği halde durmadan erteleniyor'' dedi.

RAHAT BİR NEFES ALACAĞIZ

Nihat Zeybekçi'nin "Şehrin 28 noktasını tespit ettik. Battı çıktıları köprülü kavşak çalışmalarını ilk 2 yıl içinde yapacağız" sözlerini hatırlatan Demir, ''Yapılacak battı çıktılarla hem Karabağlar hem de İzmirliler rahat bir nefes alacak. Şehir dışından İzmir'e gelen misafirlerimizin İzmir'e girişlerinde ilk gördükleri Karabağlar'ın görüntü kirliliğini değiştirecek, ilçedeki 1980'ler manzaralarını değiştireceğiz. Bunun yanında ilçenin diğer bir ana alteri olan Eski İzmir Caddesi'ndeki trafiği de rahatlatmak açısından önemli çalışmalar olacak. AK partili Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi el ele verip Karabağlar'ın sorunlarını kısa bir süre içinde halledecek. Artık karabağlar kentin merkezinde unutulmuş bir bölge olmaktan çıkacak, vatandaşlarımızın huzur ve rahatla yaşayabilecekleri kentin en gözde ilçesi konumuna gelecek'' diye konuştu.

KARA TALİHİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin hazırladığı projelerin İzmir'e çok şey katacağına inandıkları söyleyen Demir, "Sayın Zeybekçi'nin hazırladığı projelerle 10 numara İzmir hikayesini hep birlikte yazacağız. Bunun için de hepimize çok iş düüyor. Fakat en çok iş biz AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatına düşmekte. Kaybedecek bir beş senemiz daha yok. Bunun için el ele verip İzmir Büyükşehir'de Sayın Zeybekçi'nin, Karabağlar'da da adayımız Sayın Bilal Doğan'ın kazanması için gece gündüz çalışıyoruz. 1 Nisan'dan itibaren hem İzmir'in hem de Karabağlar'ın kara talihini yeneceğiz" ifadelerini kullandı.