Fırtına Nihayet

Ptt 1. Lig'de Bucaspor evinde ligin güçlü ekiplerinden Elazığspor'u ağırladı.

PTT 1. Lig’de çalkantılı günler yaşayan Bucaspor evinde oynadığı 9. hafta mücadelesinde kritik 3 puanı hanesine yazdırarak rahat bir nefes aldı. Yardımcı Antrenör İlker Seven’in liderliğinde sahaya çıkan İzmir ekibi İskender Alın’ın ayağından bulduğu 3 golle mücadeleyi kazanmayı başardı.

Karşılaşma Bucaspor’un santrasıyla başladı. İki takımın da temkinli oyunuyla orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakika 0-0 devam ederken uzatma dakikalarında Bucaspor, İskender’le penaltı kazanmayı başardı. Son dakikalarda ceza sahası içine girmeye çalışan İskender Alın, Elazığspor kalecisi Ivesa tarafından düşürülünce maçın hakemi Abdullah Yılmaz penaltı noktasını gösterdi ve Ivesa kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Topun başına geçen İskender düzgün bir vuruşla penaltıyı değerlendirdi ve takımını soyunma odasına 1-0 önde götürmeyi başardı.

10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda daha etkili oynamaya başlayan fırtına günün başarılı ismi İskender’le farkı ikiye çıkardı. 75. dakikada aşırtma bir vuruşla  topu ağlarla buluşturan tecrübeli oyuncu takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti. Bu golden iki dakika sonra Bucaspor İskender Alın’la bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bucaspor aldığı bu galibiyetle 9. hafta sonunda puanını 9’a yükseltti ve kendine 13. sırada yer buldu.