İzmir İş Dünyası Derneği Salihli'de Toplandı

Kısa adi İZİD olan İzmir İş Dünyası Derneği üyeleri Salihli'de geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.


Toplantıya İZİD üyeleri dışında Salihli ve çevresinde faaliyet gösteren ve istihdama katkıda bulunan  iş insanları da katıldı.
Coşkulu geçen gecede bir konuşma yapan dernek başkanı Feyyaz Sungur istihdam yaratmanın önemini vurguladı.
Umutları proje’ye , emekleri başarıya dönüştürmek ilkesi ile kurulan ve yoluna devam eden İzmir İş Dünyası Derneği, 02 Mart 2016 tarihinde İzmir Valiliği’nin onayı ile kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.
       Derneğimizin kuruluş amacı devletin sizlere tanıdığı destek ve kredilerin kullanımını yaygınlaştırmak, iş insanlarına ve esnafımıza destek vermek dolayısı ile  toplumun ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlamaktır.
      Bu amaçla yola çıkan derneğimizin vizyonu ise bölgemizde girişimcilik  kültürünün yayılmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası çapta verilen destek ve kredilerin kullanımını artırmak, ekonomik ve kültürel zenginliğimizi yükseltmektir. Ayrıca bu konuda yol gösterici ve destekleyici olmaktır. Bu bizim hedef noktamızdır.      
       Sahip olduğumuz nitelikli ve girişimci insan kaynağımızın bilgi,beceri ve tecrübesinden istifade ederek beraberce çalışıp onlara yol göstermek ve yardımcı olmaktır. Bu sayede insanlarımızın ekonomik ve kültürel standartlarının yükselmesini sağlamak  en öncelikli görevimizdir. 

 İzmir’den bir meşale ile yola çıktık
Kamu ,STK işbirliği ile Foça Açık Cezaevi mahkumlarına uygulamalı girişimcilik konusunda destek olduk. Bundan sonra da mahkumların ekonomiye katkı sağlamaları için mentorluk yapacağız.
Girişimciliğin artması istihdam sayısının çoğalması demektir. Yaptığımız çalımalar işsizlik oranının düşürülmesinde mutlaka etkili olacaktır.
Bu toplantımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize, dostlarımıza  ve misafirlerimize teşekkür ederim. Yeni yılda yüzünüzden  gülücükler, gönlünüzden  sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunuz ömür boyu devam etsin, yeni yıl ülkemize ve bizlere önce sağlık getirsin. Bu dileklerle yeni yılınızı bir kez daha kutluyor  ve hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.