İzmirsporlu taraftarlar İZVAK'a tepkili

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir kulüplerine destek amaçlı ayırdığı bütçeyi İzmirspor'a vermeyen İZVAK'a taraftarlar kızgın.

11 Ocak'ta İzmirspor Kulübü Derneği Başkanı Nedim Topaloğlu'nun İZ TV ekranlarında yaptığı açıklamalardan sonra İzmirsporlu taraftarlar İZVAK'a ateş püskürdü.

Lacivert-beyazlı kulübün başkanı, İZ TV'de katıldığı programda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir kulüplerine dağıtılması için verilen bütçenin İzmirspor'a ulaşmadığını dile getirdi.

Bu açıklamanın ardından İzmirsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden İZVAK'a karşı şu bildiriyi yayınladılar:
 

11 Ocak tarihinde başkanımız Nedim Topaloğlu’nun İZ TV ekranlarında dile getirdiği üzere, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir kulüplerine adil olarak paylaştırılması isteğiyle İZVAK’a verilen bütçeden kulübümüz hakkı olan desteği hala alamamıştır.
  12 yıldır mücadele ettiğimiz amatör ligde şampiyonluğa bu kadar yakınken, 100 yıla yakın tarihi olan ve kentimizin adını taşıyan kulübümüze yapılan bu kayırma İZVAK’ın misyonuna da terstir. Hakkımızı vermezseniz, hakkınızı alırsınız.

Bu bildirinin ardından İzmirsporlu bir çok taraftar sosyal medya üzerinden İZVAK'a tepki gösterdi. İZVAK'ın yaşananlara karşı nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.