İZSU inşaatında kaza: Bir işçi öldü

İzmir'in Bornova İlçesi'nde İZSU'ya ait İçme Suyu Arıtma Tesisi 1'inci kısım inşaatında yüklenici firmanın alt yükleniciye verdiği iş için kiralanan kule vinci kurmak isteyen 32 yaşındaki Serkan Gültepe ile 37 yaşındaki Ali Ekber Alaca, dengelerini yitirince düştü. Gültepe, zemine çakılırken, Alaca, vince asılı kaldı. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan Gültepe kurtarılamadı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, İZSU Genel Müdürlüğü'ne ait içme suyu arıtma tesisi inşaatında çalışan işçilerin vinçten düşmesi sonucu bir işçi yaşamını yitirdi, bir işçi ise yaralandı. 


İzmir'in Bornova ilçesi Kavaklıdere Mahallesi'nde Gördes Barajı'ndan gelen suyun arıtılması için kurulan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü'ne ait tesisin inşaatında, vinçten düşen 32 yaşındaki Serkan Gültepe yaşamını yitirdi, 37 yaşındaki Ali Ekber Alaca ise yaralandı. Gültepe'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken yaralanan Alaca'nın ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.