Selçuk'tan il yönetimine giren ilk kişi

CHP Efes Selçuk'ta ilkler yaşanmaya devam ediyor.

Yerel seçimlerde büyük bir oy farkıyla Filiz Ceritoğlu Sengel’in Efes Selçuk’ta ilk kadın belediye başkanı seçilmesinden sonra, ilçe yönetiminde yer alan İpek Onbaşıoğlu da il yönetim kuruluna girmeyi başardı. Böylelikle CHP’li İpek Onbaşıoğlu Efes Selçuk CHP’den il yönetim kuruluna giren ilk kişi oldu.

İpek Onbaşıoğlu 273 oy alarak CHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi  Ayrıca İpek Onbaşıoğlu Küçük Menderes Havzası’ndaki tek il temsilcisi oldu.

CHP’li İpek Onbaşıoğlu kongre sonrası yaptığı açıklamada: “CHP’li olmak tek başına bir gururken, ilçemde yönetici sıfatına nail olmak ve bana destek olanların yüzünü kara çıkarmamanın iç huzurunu yaşıyorum. CHP İzmir İl Örgütümüzün 37. Olağan Kongresinde İzmir İl Yöneticisi seçilmem için desteklerini esirgemeyen başta Selçuk CHP ilçe örgütüm olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim. Çıktığım bu yeni yolda İzmir İl Örgütümüz ile birlikte birlik ve beraberliğimizi arttıracağımız ve Partimizi iktidara taşıyacağımız günler çok yakın” dedi.