Statü Plus, Manisa'ya deniz getirdi

Manisa'da prestijli inşaat projelerine imza atan Statü Plus'ın kurucularından Sercan Sağlam,yapay kumsal, deniz ve iskele ile deniz keyfini Manisa'ya taşıdıklarını söyledi.

 

1993 yılında Nevzat Sağlam kurulan Sağlam İnşaat'ın ardından ikinci kuşak olarak adım attıkları sektörde Statü Plus firmasıyla hedef büyüten Serkan ve Sercan Sağlam kardeşler,Manisa'da dört özel projeyle adından söz ettiriyor.

Babalarından aldıkları hizmet bayrağını yenilikçi fikirlerle daha da yukarıya taşımayı hedeflediklerini belirten Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi.

Şirket adı olan Statü Plus adını projelerine de vererek kalıcı değer yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Sağlam, Statü Plus Güzelyurt Residence'ta çok farklı bir eseri yaşama geçirdiklerini ve kent merkezinde5 yıldızlı rezidans keyfi sunduklarını söyledi. Yapay kumsal, deniz ve iskele ile sahil keyfini Manisa'ya taşıdıklarına dikkat çeken Sercan Sağlam, “Projemiz, bu yönüyle Manisa'da pek çok ilki bünyesinde barındırıyor” dedi.

2012 yılında kurdukları Statü Plus ile inşaat sektöründe müteahhit pozisyonundan çıkıp, yatırımcı pozisyonuna geçtiklerini vurgulayan Sağlam, “İlk projemiz Statü Plus Güzelyurt Residence idi. Deniz, kumsal ve iskele konseptimiz var. Gerçek deniz kumundan yapay bir kumsal oluşturduk. Sosyal donatıları çok yüksek olan bir proje. Fitness Merkezi, spa, Türk Hamamı, cep sinema salonu, çocuk oyun alanlarıyla ev sahiplerine dolu dolu bir yaşam konsepti sunuyoruz” diye konuştu.

Statü Plus konseptiyle farklı projeleri de hızla sürdürdükleri bilgisini veren Sercan Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: “Tamamladığımız bir diğer proje ise doğayla iç içe olan Statü Bozköy Palace. 3+1 ve 4+1 tiplerinde toplam 40 daire var. Statü Bozköy Corner'ı ise 2015 Eylül veya Ekim'de bitirmeyi planlıyoruz. Proje kapsamında bin 500 metrekarelik büyük bir işyeri bulunacak. Statü Garden ve 2015'te gerçekleştireceğimiz projelerin lansmanını da kısa süre içinde gerçekleştireceğiz. Lansmana özel 15 Aralık – 15 Ocak arası Forum Magnesia'da kuracağımız stantta tanıtım yapacağız. Belirli sayıdaki daireler için ödeme kolaylıkları sunacağız. 2015 yılında Manisa Sevgi Yolu'nda çok katlı bir mağaza yapmayı da planlıyoruz. Statü Bozköy Palace ve Statü Bozköy Corner'ın ortasında 1+1'den oluşan 120 daire yapacağız”

İzmir'e yatırım yapacak...

Manisa'da kurulan bir firma olarak İzmir'de de yatırım yapma kararı aldıklarını belirten Sercan Sağlam, İzmir ve Çeşme'de uygun arsa arayışında olduklarını, Statü Plus çizgisini yansıtacak binalar inşa etmeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Amaçlarının pahalı konutlar değil, kaliteli, yaşam standartları yüksek konutlar üretmek olduğunu vurgulayan Sercan Sağlam özetle şunları söyledi: “Her projemizin isminin başında firmamızın adı var. Yaptığımız işlere güveniyoruz. Konutta müşteri sadakatini yaratan bir marka olmak istiyoruz. Bunun için de müşteri ilişkilerine çok önem veriyoruz. Manisa ve hatta İzmir'de en büyük 93 metrekarelik 1+1 daireleri biz yapıyoruz. Amacımız inşaat yaptığımız bölgeye markamızla değer katmak”

 

Statü Güzelyurt Residence'ta yok yok...

Statü Güzelyurt Residence'ta A ve B bloklarında 4+1 daire tipinde net 192 metrekare brüt 302 metrekare toplam 31 adet residence, yapay kumsal ve iskele ile deniz konsepti, yerden ısıtma, merkezi süpürge sistemi, akıllı bina otomasyonu, yeraltı otoparkı, lobi, kat bahçeleri, çatı bahçeleri, yeşil alanlar, çocuk kulübü, sağlık ve spor merkezi, hobi alanları, cep sinema salonu, sauna, statü lounge, jakuzi ve her evin banyosunda hamam keyfi bir arada sunuluyor.