Tüm-Yerel-Sen İzmir 1 No'lu Şube'de görev dağılımı

Tüm Yerel Sen İzmir 1 No'lu Şube olağanüstü seçimleri ardından yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.

 

Yönetim kurulu toplantısı sonucunda İzsu Genel Müdürlüğü'nde çalışan Bülent Tekin Şube başkanlığına getirildi.

1 Nolu Şube başkanlığına seçilen Bülent Tekin  ilk yönetim kurulu toplantısı sonrasında belediye emekçilerine seslenerek “ Sizleri emek hareketinde güçlü bir mevzide yer almanız için Tüm Yerel Sen ailemize bekliyoruz” dedi.

Tekin yaptığı açıklamada şöyle konuştu:  

"Değerli Belediye emekçisi kardeşim seni şahsi çıkarları için sömüren kula kulluk ettiren siyasi iktidarın arka bahçesi haline gelmiş ticari işletmeler ile sadece kendilerini kandırdıkları bir sendikacılık oyunu oynayan ırkçılığı kafatasçılığı kılavuz edinen sınıf sendikacılığından uzaklaşıp bölge siyasetine yönelen demokrasiye Mustafa Kemal Atatürk'e Cumhuriyet'e tümden yabancı bu sendikalardan istifa zamanı gelmedi mi? Sınıf bilinci ile emeğe yurttaş bilinciyle Cumhuriyet'e Ulus Bilinci ile Vatanımıza sahip çıkıyoruz  Tüm Yerel Sen Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını egemenliğini ulus ve ülke bütünlüğünü laik düzenini savunan bir sendikadır. Tüm Yerel Sen sadece sorunları belirtmiyor çözümünü de üretiyor.  Emekçileri Tüm Yerel Sen'e üye olmaya davet ediyoruz. Gelin baskıya sömürüye karşı birlikte mücadele edelim birlikte başaralım."

Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube yönetim kurulu toplantısı sonucunda görev dağılım şöyle oldu

Şube Başkanı                 Bülent Tekin  (İzsu )
Şube İdari Sekreteri      Burhan Karabuga (İzsu )
Mali Sekreter                  Veli  Özer  (EShot )
Örgütlenme sekreteri   Arif Sayen ( Selçuk Belediyesi)
Tis Hukuk Sekreteri       Tarık Özen (Urla Belediyesi)
Eğitim Basın Sekreteri   Kerem Özgen (EShot )
Sosyal Dış İlişkiler Sek.   Seval Konuşmaz (İzsu)

Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube nin örgütlenme alanı ise şu birim ve belediyelerden oluşuyor ;

İzsu Genel Müdürlüğü, Eshot Genel Müdürlüğü, Bayındır Belediyesi, Beydağ Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Kiraz Belediyesi, Menderes Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Tire Belediyesi, Torbalı Belediyesi, Urla Belediyesi, Çeşme Belediyesi Ödemiş Belediyesi