İzmir'de iki kız kardeşine yıllarca tecavüz ettiği, birini hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklanan 28 yaşındaki M.Ç., 200 yıl hapis istemiyle yargılanmaya başlandı. Yapılan duruşmada kan donduran ifade veren 20 yaşındaki A.Ç., "7 Yaşında kalçalarımı ellemeye başlayan abim 9 yaşında tecavüz etti. Bana 13 yıl boyunca zorla sahip oldu. Durumu anneme anlattım ama bana inanmadı. Hamile kalınca savcılığa giderek her şeyi anlattım. Dünyaya getirdiğim bebeğin ölmesi için abim karnımı defalarca tekmeleyip zorla ilaç içirdi. Kendisinden şikayetçiyim" dedi. Ablasına tecavüz eden abisinin kendisine de 7 yıl boyunca tecavüz ettiğini belirten 17 yaşındaki F.Ç., "Evde kimsenin olmadığı bir gün abim beni döverek zorla sahip oldu. Sonra beni ölümle tehdit ederek 7 yıl boyunca tecavüz etti. Korkudan kimseye bir şey söyleyemedim. Ablama tecavüz ettiğinden haberim yoktu. Ablam savcılığa gidip şikayetçi olunca, bende her şeyi anlattım. Böyle sapık abi olmaz olsun. Yıllardır yaşantımızı kabusa çevirdi. Kendisine en ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.
7 Yaşında kalcalarımı elleyip 9 yaşında tecavüz etti
İzmir 12.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada anlattıkları ile herkesin kanını donduran 20 yaşındaki A.Ç., 7 yaşında kalcalarını elleyen abisinin 9 yaşında kendisine zorla tecavüz ettiğini söyledi. Annesi ile babasının pazara gittiği gün abisinin üzerimdeki elbiseleri çıkarmak istediğini, direnince dövmeye başladığını, direnecek gücü kalmayınca tecavüze uğradığını söyleyen A.Ç., "Bana 13 yıl boyunca tecavüz ederek dünyamı karartan abimden şikayetçiyim" dedi.
Bebeğin babası abisi çıktı
Öz ağabeyinin 13 yıl boyunca kendisine tecavüz ettiğini ifadesinde belirten A.Ç., "Üniversiteyi kazanınca 2012 yılında okumak için Ankara'ya gittim. Peşimi bırakmayan ağabeyim sürekli telefon ederek bana sözlü tacizde bulundu. Yazın tatil için döndüğümde ağabeyim, tecavüz etmeyi sürdürdü. Mide bulantısı ile hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Abim karnımdaki bebeği öldürmek için karnını defalarca tekmeleyip zorla ilaç içirdi, Baskılara daha fazla dayanamadım ve ağabeyimin yaptıklarını savcılığa giderek anlattım. Dünyaya getirdiğim bebeğin babası abimdir. Bu DNA testiyle kesinleşti. Yaşadığım olaylardan dolayı travma geçirdim" dedi.
Bana da tecavüz etti
Ablanın şikayetinden sonra aile içinde yaşanan şokun ardından bir şok daha yaşandı. Ablasının anlatımlarından cesaretlenen küçük kız kardeş F.Ç.'de, ablasına tecavüz eden öz ağabeyinin kendisine de 7 yıl tecavüz ettiğini söyledi. Sapık abisinin yaptıklarını anlatan 17 yaaşındaki F.Ç., "Ben 10 yaşında iken ağabeyim önce popomu ve vucudumu okşuyordu. Bir gün evde kimse yoktu. Zorla üzerimdeki elbiseleri çıkarıp zorla tecavüz etti. Küçük olduğum için çok korkmuştum. Beni tehdit eden ağabeyim, 7 yıl boyunca bana tecavüz etti. Meğer abim ablama da tecavüz etmiş. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.
Suskun kaldı
Büyük kız kardeşine 13 yıl boyunca tecavüz ederek hamile bırakan, küçük yaştaki kız kardeşine de 7 yıl boyunca zorla tecavüz ettiği iddiasıyla suçlanan ve 200 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan M.Ç., hakkındaki iddialar ile ilgili savunma yapmadı. Duruşmaya katılan anne ve baba, tutuklu yargılanan oğullarının kız kardeşlerine tecavüz ettiğinden haberleri olmadığını söyledi. Psikolog eşliğinde ifade veren ve halen tedavi giren kız kardeşler devlet koruması altına alındı. Duruşma karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.









