YAŞAM
Yayınlanma: 22 Nisan 2019 - 10:19
Alaçatı fabrika ayarlarına dönüyor
Alaçatı Turizm Derneği'nin gürültü kirliliğine karşı başlattığı mücadeleye, üye işletmeler mekan dışındaki hoparlör gibi ses kaynaklarını sökerek destek verdi
YAŞAM
22 Nisan 2019 - 10:19
Dernek Başkanı Korkut Denizeri, "Çeşme Belediyesi'nin de üye olmayan işletmelere yönelik denetimiyle Alaçatı fabrika ayarlarına dönüyor" dedi.
Öte yandan Alaçatı Turizm Derneği yönetimi, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ı ziyaret ederek gürültü ve sokak işgalleri ile ilgili dosya sundu. Ziyareti değerlendiren Dernek Başkan Yardımcısı Sema Aydın, Çeşme Belediyesi'nin ses denetimi yetki devrini alabilmek için ilk olarak belediye bünyesinde Çevre Müdürlüğü kurulması için harekete geçtiğini söyledi. Mayıs ayındaki Meclis toplantısında yetki devri istenmesine yönelik kararın alınacağını belirten Aydın “Başkan Oran’dan bu karardan sonra gürültüye taviz verilmeyeceğinin sözünü de aldık” diye konuştu. Aydın, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın sorunlara karşı "ortak karar" ile çözüm üretme anlayışını benimsediğini ifade ederek "Gürültüye ve Çevre düzenine karşı, kararlı bir belediye yönetiminin iş başında olduğunu gördük" dedi.
İlginizi Çekebilir










