POLİTİKA
Yayınlanma: 04 Şubat 2019 - 21:30
Başkan Batur seçim çalışmalarına başladı
CHP’nin Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve CHP’den Konak Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Kurt ile birlikte 10 Ağustos 2000 tarihinde hayatını kaybeden 1980 darbesi sonrası kapatılan Gültepe Belediyesi’nin iki dönem belediye başkanlığını yapan Aydın Erten’ı mezarı başında ziyaret etti.
POLİTİKA
04 Şubat 2019 - 21:30



Gültepe'nin belli bir potansiyeli var ve tamamında Cumhuriyet Halk Partili oy veren bir kesimden oluşuyor. Fakat Gültepe için yeterli katkıyı ve desteği alamadığına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte umut ediyoruz ki Abdül Batur tecrübesi ile birikimleri ile bizim derdimize dermen olacak. Abdül Batur bizim için büyük bir şans. Uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapmanızdan dolayı ve belediyeciliği de çok iyi bilmeniz den dolayı gerek konağımız gerekse Gül tepemiz büyük bir şansa sahip. Tüm desteğimizle başkanımızın yanındayız” dedi.
Bu kente, Gültepe'ye adını yazdırmış sokaklarında ismini duyduğunuz, duyduğumuz efsane başkanımız ondan aldığımız feyzle yola çıktık. ilk dernek ziyaretimizde size yapıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada bugüne kadar konağa ilçemize hizmet eden tüm başkanlarımızla teşekkür ediyorum. Sema başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkararak sizlere daha iyi hizmet edebilmek için, Belediye Başkanlığı yapmak adına buradayız. Konak geçmişten beri İzmir'in kalbi diye geçer. Narlıdere’mizde yıllar önce başladığımız 2000 yılında başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında Narlıdere’yi en üst noktaya taşıdık. Tabii ki bunu nasıl yaptık belediyemiz bunu halkla birlikte yaptı. Yerinde dönüşüm yaptık. oradaki vatandaşların görüşlerini aldık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Bir kişi diyemez ki Abdül Batur bizim hakkımız yemiştir diye. Bu konuda iddialıyız. Özellikle ulaşılabilen bir Belediye Başkanı anlayışımıza konakta da devam edeceğiz. Kapımız sonuna kadar vatandaşımızı açık. Onları sorunlarını yerinde dinleyebilen bir belediyecilik anlayışı halka dokunan bir belediyecilik anlayışını aynı şekilde sürdürmeye çalışacağız.Bugün çıktığımız yol önemli bir yol. Çünkü Türkiye'de iktidarın iktidar olmanın yolu yerelden geçiyor. O yüzden hepimizin birlik olmaya, beraberlik içerisinde olmaya, mücadele etmeye başlaması lazım. O yüzden hep birlikte çalışacağız. 55 gün kaldı bugün öğleye kadar olduğuna göre artık 54 hep beraber çalışmamız gerekiyor. İlçe örgütlerimizin, Milletvekillerimizin, partililerimizin, bütün derneklerimizin, sivil toplum kuruluşlarımız hepsi ile birlikte belediye başkan aday adaylarımızın vereceği desteklerle başarılı olacağız. Ben ona inanıyorum % 65 oy oranı uzak değil. Narlıdere’de Hedef koyardık ve o hedefe ulaşmaya çalışırdık.
Burada da aynı şekilde sizlerle birlikte Hedef koyacağız ve bizim hedefimiz % 65. Daha aşağısı olmaması gerekiyor. Bu hedefi yakalamak için 54 gün mücadele edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Batur Gültepe esnafı ve 2vatandaşlarla el sıkıştı ve tek tek dertlerini dinledi.







