KONSİAD-KONSİFED Büyük Buluşması saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı, ardından neyzen dinletisi ve semazen gösterisi gerçekleşti.
Kahvaltının ardından İzmir KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, açılış konuşması yaptı. Demir konuşmasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi veren kahramanlarımızı rahmet, saygı ve minnetle anıyorum ,tüm kıymetli konukların 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum dedi.
Başkan Muhammet Demir, amaçlarının mevcut üyeler arasındaki iş ilişkilerini geliştirmek için etkinlikler düzenlemek ve aynı sektörde veya birbiriyle bağlantılı sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin bir araya getirilerek sinerji oluşturacak şekilde geniş katılımlı toplantılar organize etmek olduğunu ifade etti.
Başkan Demir, hedeflerinin her türlü faaliyette insan odaklı hareket ederek kaliteyi ortaya çıkaracak güven ve sevgi ortamını oluşturmak, hemşerilerin sorunlarına odaklanmak ve sağlam bir network içerisinde fikir alışverişlerinde bulunarak vizyoner çözümler üretecek sistemi geliştirmek olduğunu ifade etti.
Sözlerine ‘‘Birlikten Kuvvet Doğar’’ilkesi çerçevesinde yardımlaşma ve dayanışmayla tüm sorunların rahatlıkla aşılacağına inandığını söyleyerek tamamlayan Başkan Muhammet Demir, böyle değerli bir buluşmaya gönülden destekveren başta İstanbul KONSİAD Başkanı Kemal Çelik olmak üzere Ankara, Antalya ve Yalova KONSİAD Başkanlarına ve üyelerine şükranlarını sundu.
Toplantı Ankara KONSİAD Başkanı Filiz Demirtaş, Antalya KONSİAD Başkanı Yusuf Kelleli, Yalova KONSİAD Başkanı Cemal Bilici, İstanbul Anadolu Çalışma Grubu Başkanı A.Tahir Gönenç, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Mustafa Büyükdede ve İstanbul KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik’in konuşmaları ile devam etti.Tüm başkanlar;Konyalı Sanayici ve İş Adamlarının her alanda ülkemiz ve hemşerilerimiz için daha güçlü ve etkin olunması gerektiğine yönelik ortak düşüncelerini paylaştılar.
İzmir KONSİAD Başkanı Muhammet Demir ve Yönetim Kurulu tarafından; Büyük KONSİAD Buluşması anısına KONSİAD Genel Başkanı ve KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi.Bir önceki dönem İzmir KONSİAD Başkanı Metin Arıcı’ya ve yönetimine yapmış oldukları hizmet ve üstün çalışmalardan dolayı teşekkür edilmiş ve önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edileceği ifade edilmiştir.
Ardından İzmir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Musa Bilgiç ve Celal Kurşun ile birlikte İstanbul, Ankara, Antalya ve Yalova Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarına ve üyelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür edildi.
Toplantı sonunda Büyük KONSİAD aile fotoğrafı alınarak, birlikteliğin başarılı ve daim olması, en kısa zamanda tekrar bir araya gelinmesi temennisinde bulunuldu.









